Apart Audio op ISE in RAI Amsterdam

Van 5 t/m 8 februari staat Apart Audio Nederland op de ISE in de RAI Amsterdam. Integrated Systems Europe is de grootste beurs op het gebied van AV en ICT in Europa. Tijdens deze beurs worden ook de nieuwste producten gelanceerd. Dit jaar staat deze release volledig in het teken van nieuwe producten voor de retail, het bedrijfsleven, horeca en sportaccommodaties. 

Audio voor retail

Afgelopen jaar lanceerde Apart Audio de KUBO luidsprekers, die optioneel uitgerust kunnen worden met een light rail adapter, zodat deze op een licht rail systeem geplaatst kan worden. Met name in winkels en showrooms ziet dit er fantastisch uit en wordt ruimte maximaal benut. Dit jaar komen opnieuw nieuwe producten uit die perfect binnen de retail ingezet kunnen worden. Houdt onze website in de gaten voor meer informatie.

Teaser

Een blik op één van de nieuwe luidsprekers van Apart.

Optimaal bediengemak

Een ander ‘hot topic’ is momenteel bediengemak. Het is voor de eindgebruiker van groots belang dat een geluidsinstallatie op de meest simpele, maar doeltreffende wijze bediend kan worden. Geen poespas. Geen overdaad aan knoppen. Maar overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De eerste stap werd gezet met de nieuwe MA mengversterkers. Revolutionair op het gebied van 100V mengversterking. De tweede stap was de release van de PREZONE1 voorversterker. 100% grandma proof.

En nu tijdens ISE zal de volgende stap gezet gaan worden. We raden u van harte aan om onze stand te bezoeken en zelf te ervaren welke unieke technologieën Apart in een eenvoudig jasje gaat gooien.

Apart Audio
Standnummer 1-H140
Invitatiecode voor gratis toegang: 391594.
Aanmelden kan via www.iseurope.org

GRATIS E-BOOK
'RADIO OP DE WERKVLOER'

Een must-read voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe geluidsuidsinstallatie voor zijn bedrijf.