Apart Audio KUBO design speakers

Integrated Systems Europe is de belangrijkste beurs in de wereld van professionele audio en video. Fabrikanten tonen begin februari hun nieuwste producten en geven inzicht in de belangrijkste ontwikkelingen. Apart Audio lanceerde vorige week de KUBO series. Een serie design luidsprekers voor de retail- en franchise markt, een modern kantoor of een showroom. De KUBO serie is bedoeld voor het afspelen van achtergrondmuziek en weergeven van omroepmededelingen.

Waarom KUBO?

Apart Audio heeft al diverse opbouw luidsprekers in het assortiment voor het weergeven van muziek en omroep. Waarom dan nog KUBO? Het antwoord is simpel. Er is vraag naar luidsprekers met een bepaald ontwerp. De MASK serie is rond. De OVO serie is ovaal. De KUBO serie is vierkant. Vanaf nu kan elke design wens worden ingevuld met een luidspreker in dezelfde kwaliteit.

Modellen: 3″ en 5″ in lage impedantie of 100V

De KUBO serie bestaat uit 2 modellen. Een 3” 2-weg model. En een 5” 2-weg model. Beide verschillen in geluidskwaliteit en in prijs. Het grotere model klinkt beter, voller en warmer. Het kleine model is echt geschikt voor situaties waar de muziek minimaal op de achtergrond aanwezig moet zijn. Om de stilte te doorbreken. De 5” versie is muzikaler en kan prima toegepast worden in situaties waar de muziek harder wordt afgespeeld.

Beide modellen zijn in 2 versies leverbaar. Namelijk een versie die op een versterker met lage impedantie aangesloten kan worden (4 of 8 Ohm). En een versie die op een 100V versterker aangesloten kan worden. Op lage impedantie kunnen de luidsprekers harder worden gezet en genereren ze meer vermogen. In 100V kunnen afstanden tot wel 400 meter overbrugd worden qua bekabeling, waarbij het verlies in geluidskwaliteit minimaal is.

Ideaal voor retail en franchise

Apart Audio levert wereldwijd aan retail- en franchiseketens als Lidl, McDonalds, Zara en KFC. In Nederland zijn de producten te vinden in de winkels van Anna van Toor, Silly Boy, Neckermann, Lucardi, Men at Work, Open 32, Rituals en Promiss. Vanuit deze klant kwam overduidelijk de vraag naar een vierkante luidspreker. Een luidspreker die past binnen een bepaald winkelconcept. Geluidskwaliteit is hierbij net zo belangrijk als het ontwerp.

Een ander belangrijk punt is de prijs. De prijzen voor de KUBO serie liggen tussen de € 65,00 en € 120,00 bruto exclusief BTW. Dit zijn geweldige prijzen om in grote aantallen te plaatsen.

Perfect installeren voor de monteur

‘Being the installer’s friend’. Een belangrijke doelstelling van Apart Audio. Een aantal voordelen van de KUBO serie op een rijtje:

  • Makkelijk te monteren aan de wand of plafond
  • Horizontale of verticale montage mogelijk door flexibele beugel
  • De beugel kan op slot gezet worden tijdens het installeren
  • De beugel heeft een bereik van 140ᵒ
  • Kabel management in de beugel
  • De beugel kan strak gedraaid worden met een schroevendraaier
  • KUBO wordt geleverd inclusief veiligheidskabel
  • Het vermogen kan aan de zijkant van de luidspreker ingesteld worden
  • Magnetische kappen beschermen de instellingen
  • Via de Euroblock aansluitingen kan worden doorgelust

Product specificaties KUBO

KUBO3
3″ 2-weg design speaker
30W @ 8 Ohm
Verkrijgbaar in zwart en wit
Inclusief beugel
Meer informatie

KUBO3T
3″ 2-weg design speaker
10W @ 100V
30W @ 16 Ohm
Verkrijgbaar in zwart en wit
Inclusief beugel
Meer informatie

KUBO5
5,25″ 2-weg design speaker
80W @ 8 Ohm
Verkrijgbaar in zwart en wit
Inclusief beugel
Meer informatie

KUBO5T
5,25″ 2-weg design speaker
30W @ 100V
80W @ 16 Ohm
Verkrijgbaar in zwart en wit
Inclusief beugel
Meer informatie

Meer weten?

Bent u installateur? Bekijk dan hier uw voordelen wanneer u met Apart Audio wilt gaan werken. Bent u werkzaam voor een retail organisatie, dan kunt u contact opnemen met ons via 0547-382500 of online een advies aanvraag bij ons indienen. We hebben lang niet alle referenties online staan, maar kunnen u veel vertellen over onze werkwijze.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis advies aanvragen

Of bel ons direct op 085-2500917.