Geluidsinstallatie
voor café of bar

Uitmuntende café geluidsinstallaties.
Gastvrijheid zoals het HOORT.

Gratis advies aanvragen

Wij helpen u gratis en vrijblijvend 
bij het uitdenken van de ideale geluidsinstallatie 
voor uw horeca gelegenheid.

Of bel ons direct op 085-2500917.

Hoge kwaliteit geluid beïnvloedt het welzijn van uw gasten

Hoge kwaliteit muziek is van groots belang in uw café bar. Bij ontvangst, verblijf en afscheid heeft de sfeer van geluid en volume invloed op het welzijn van uw gasten. U dient hierbij volledige controle te hebben over deze factoren. Dit realiseren wij voor u middels simpele bediening.

Multi-ethnic group of friends having fun while sharing a meal in a warm and welcoming house. They discuss , while the sun comes in through the window

Een hartelijk welkom

De eerste indruk van uw pand, locatie of omgeving is natuurlijk belangrijk. Muziek helpt hier ook bij. Gasten doen de jas uit en krijgen een nieuwe jas aangereikt middels een deken van muziek.

Uw gasten voelen zich goed

Uw gasten voelen zich goed

Het welzijn van uw gasten staat voorop. Door te kiezen voor een eenvoudig te bedienen geluidsinstallatie met hoge kwaliteit (achtergrond) muziek zorgt u voor een goed gevoel bij uw gasten.

Het volume staat in het teken van uw gasten

Het volume staat in het teken van uw gasten

Tijdens het verblijf is volume ontzettend belangrijk. Zowel te hard als te zacht kan als vervelend worden ervaren. Met een goede geluidsinstallatie kunt u hier doeltreffend op inspelen.

Geen technisch gedoe

Geen technisch gedoe

U bent geen technicus. Maar u wilt uw gasten met alle plezier faciliteren. Met een goede geluidsinstallatie bent u nooit meer bang om de microfoon aan te sluiten.

Group of friends partying in a nightclub and toasting drinks. Happy young people with cocktails at pub.

Een fluitend afscheid

Het betalen van de rekening is belangrijk, maar een zorgvuldig afgestemde geluidsinstallatie met prettige muziek kan er ook voor zorgen dat uw gasten neuriënd en fluitend uw zaak verlaten. 

 

Wij werken onder andere voor:

Elk café heeft een eigen geluid. Wij hebben geluidsinstallaties geplaatst bij de volgende cafés, bars en kroegen. 

Café geluidsinstallaties

We hebben een selectie gemaakt van onze meest verkochte speakers in onze muziekinstallaties voor cafés.

Achtergrondmuziek speaker

€ 140,- exclusief BTW

Disco speaker 15”

€ 595,- exclusief BTW

Uw horeca gelegenheid zorgvuldig bekijken

Geen technisch gedoe

Geluidskwaliteit afgestemd per ruimte

Uw café of zalencentrum verdient een geluidsinstallatie die fantastisch klinkt. Die zorgt voor een lekker stukje muziek in alle ruimtes. Het volume kan per ruimte worden afgesteld. Zodoende kunt u het volume en geluidsniveau perfect afstellen. 

Multifunctioneel

Mulitfunctioneel

Een slimme geluidsinstallatie helpt u commercieel inspelen op de wensen van uw gasten. Hierbij zijn volume, klank en muziekkeuze belangrijk. Maar denk ook aan een uitmuntende verstaanbaarheid tijdens het gebruik van een microfoon. Of het geluid van uw beamer. 

Eenvoudige bediening

Eenvoudige bediening

Samen met u bedenken wij de perfecte samenstelling van apparatuur in combinatie met het juiste bediengemak voor uw medewerkers. Hierin kunnen eenvoudig oplossingen als microfoontechniek worden geïntegreerd. Ook kunnen we presets voor uw maken, zodat uw installatie met de dag meebeweegt.

Geluid op uw terras

Geluid op uw terras

Uw terras maakt natuurlijk net zo goed onderdeel uit van uw restaurant. Wij beschikken over weerbestendige speakers die het hele jaar buiten kunnen blijven hangen. Door deze mee te integreren in uw installatie buiten kunt u uw terras ook voor commerciële doeleinden inzetten.

Wat onze klanten over ons zeggen:

Oscar Mans

“Geweldige producten, geniale klanken. Achtergrondmuziek oplossingen zoals het hoort en waar mijn gasten zich heel comfortabel bij voelen. Uitmuntend geïnstalleerd door mijn vaste AV-leverancier. Muziek beeld en geluid zijn voor mij als ondernemer in de horeca onmisbare elementen in de sfeer die ik mijn zaken neer wil zetten. Jullie passen hier perfect in.“

Oscar Mans
Sjans, Basilica en La Bonne Femme

Onlangs gerealiseerd

Jaarlijks leveren wij meer dan 500 geluidsinstallaties op in het bedrijfsleven, Deze installaties worden geplaatst door onze eigen installatie partners. Daarbij werken wij graag samen met uw e-installateur, ICT-partner of facilitaire dienst.

Geluidsinstallatie in jouw Café?

Vraag jouw gratis offerte voor een geluidsinstallatie aan via de button hiernaast!

Goed advies nodig?

  • Hoge kwaliteit (achtergrond) muziek
  • Niet goed, geld terug
  • Simpel te bedienen installaties
  • 5 jaar garantie

Of bel direct met 085-2500917