Klant

AW Machinery

Locatie

Emmeloord

Installateur

Luimes AV

Functionaliteit

Radio, Achtergrondmuziek

Centrale radio werkplaats AW Machinery

Projectomschrijving

AW Materieel biedt volledige mobiliteitsgarantie voor het wagenpark van bedrijven. Het bedrijf is gevestigd in Emmeloord en bestaat uit twee takken. AW Machinery is verantwoordelijk voor het innoveren, tekenen en ontwikkelen van reinigingsmachines. Voor AW Machinery mocht Luimes AV een centrale radio installatie aanleggen in de werkplaats.

Centrale radio in plaats van bouwradio’s

Een centrale radio installatie zorgt ervoor dat er 1 zender wordt weergegeven door de hele werkplaats op één volume stand. Voorheen waren dit diverse bouwradio’s die allemaal op verschillend volume speelden. Soms zelfs met verschillende zenders. Een kakofonie aan geluid, die de werkprocessen in de werkplaats meer belemmerden, dan motiveerden.

1 speaker geschikt voor 250 m²

Het centraliseren van de installatie is vooral een kwestie van het selecteren van de juiste luidsprekers. Een locatiebezoek van installatiepartner Ronald Luimes gaf de doorslag. Door met speakerbollen te werken kan een groot deel van de werkplaats voorzien worden van geluid. 1 bol voorziet 250 m² van geluid.

In de spant van het dak is een staalconstructie aanwezig waarop de luidsprekers gemonteerd kunnen worden. Door van grote hoogte naar beneden te projecteren kan ook een groot oppervlak worden voorzien van muziek. Gezien het formaat van de werkplaats zijn 5 speakerbollen genoeg om de hele werkplaats van muziek te voorzien.

Volume instellen met 1 knop

De volumeregelaar in de hal staat rechtstreeks in verbinding met alle speakerbollen. Door deze omhoog of omlaag te draaien kan het totale volume in de hele werkplaats worden aangepast. Ideaal wanneer de medewerkers wat meer energie kunnen gebruiken. Of wanneer er stilte gewenst is bij een rondleiding van de directie of er sprake is van een werkoverleg.

Stabiel radio signaal

Omdat de internetverbindingen in Nederland steeds beter worden is de keuze voor een internetradio logisch. Een stabiele internetverbinding zorgt voor een storingsvrij radio signaal. Bovendien beschikken de medewerkers over een heel groot aantal radio zenders. Deze kunnen worden geselecteerd via een app op de telefoon.

Centrale radio gekoppeld met andere loods

Een andere loods van AW Machinery was al voorzien van een geluidsinstallatie. Door een simpele module te integreren wordt het signaal van de nieuwe centrale radio installatie eenvoudig doorgestuurd naar de andere loods. Een makkelijke, maar vooral prijsefficiënte oplossing.

Recent geïnstalleerd

Gratis advies aanvragen

of bel ons direct op 085 - 2500917

Twijfels?

Download het gratis white paper met de 12 voordelen van een centrale geluidsinstallatie.