Klant

De Groot Groep

Locatie

Vroomshoop

Installateur

RJ Audiovisueel

Functionaliteit

Radio Achtergrondmuziek Pauze alarmering

Geluidsinstallatie werkplaats De Groot

Projectomschrijving

De Groot Vroomshoop is gespecialiseerd in tijdelijke en permanente bouwsystemen, prefab houten bergingen, maar ook dak- en gevelelementen. Ook leveren zij alles op het gebied van gelijmde houtconstructies. Het bedrijf ademt hout. Zoveel mogelijk wordt gedaan in de fabriek, onder geconditioneerd omstandigheden. Installatie partner RJ Audiovisueel mocht voor De Groot een geluidsinstallatie in de werkplaats realiseren.

Plezier hebben komt productiviteit ten goede

De Groot onderneemt heel bewust maatschappelijk verantwoord. Dit gaat verder dan alleen een goede invulling en probeert men verbinding te zoeken middels de 3 P’s. Goed Presteren. Proud en Pleasure. Trots zijn op het bedrijf en op het werk. En plezier hebben in wat je doet. Dat komt productiviteit en creativiteit ten goede.

Centrale geluidsinstallatie werkplaats zorgt voor rust

Geheel in dit plaatje past de plaatsing van een nieuwe geluidsinstallatie in de werkplaats. Radio zorgt namelijk voor een gezonde dosis arbeidsvitaminen. En deze dragen bij aan een prettige werkomgeving. Door de bouwradio’s te verwijderen in de werkplaats, maar een centrale geluidsinstallatie te gebruiken ontstaat een aangenaam muziekklimaat door de hele fabriek.

Afschrijvingsperiode van 10 jaar

In de werkplaats is een geluidsinstallatie geplaatst die bestand is tegen stof en vocht. Dit geldt voor de ophanging, maar ook voor de behuizing. De bekabeling is in leidingen weggewerkt. De afschrijvingstijd van het systeem is dan ook 10 jaar. Een investering die geen pijn doet op de balans.

Tactische plaatsing van de luidsprekers

RJ Audiovisueel heeft de luidsprekers in de werkplaats op tactische wijze geïnstalleerd. Door 2 luidsprekers te combineren op één plek is flink op installatie-uren bespaard. Maar dit draagt ook bij aan een hele mooie dekking van het geluid door de hele werkplaats. Een deken van muziek ligt nu door de hele fabriek. Een aangenaam geluid voor iedereen.

Geïntegreerde pauze bel

Bij De Groot zijn maar liefst 200 vakmensen in dienst. Een deel daarvan werkt in de werkplaats. Door een pauze bel te integreren in de geluidsinstallatie worden alle medewerkers op hetzelfde moment geïnformeerd over het begin en het einde van de pauze. Dit zorgt voor een stuk duidelijkheid in de werkplaats en geeft de chefs wat meer ademruimte.

Draadloze microfoon voor rondleidingen

Geregeld ontvangt directie of management gasten in de vorm van klanten, toeleveranciers of andere relaties. Door een draadloze microfoon te plaatsen in de installatie kunnen zij zich vanaf bepaalde punten in de fabriek verstaanbaar maken. Ideaal gedurende rondleidingen of demonstraties in de werkplaats.

Centrale bediening door de chef

De installatie kan vanuit de bedrijfshal zelf worden bediend. Vooralsnog is één van de chefs verantwoordelijk voor de bediening. In de ochtend springt de radio automatisch aan. En na sluitingstijd sluit deze automatisch af. De volgende ochtend staat de radiozender aan die de middag ervoor als laatste aan stond.

Internetradio in de werkplaats

In tegenstelling tot DAB+ of een werkradio in de werkplaats heeft De Groot gekozen voor een centrale internetradio. Vanwege de goede en stabiele internetverbinding is de radio ontvangst perfect en kan er gekozen worden uit duizenden radiozenders. Zo kan de werkplaats ook een beetje mee bewegen met de trend. De Top 2000 met kerst, carnavalsnummers of Het Foute Uurtje op Q-Music.

Recent geïnstalleerd

Gratis advies aanvragen

of bel ons direct op 085 - 2500917

Twijfels?

Download het gratis white paper met de 12 voordelen van een centrale geluidsinstallatie.