Klant

Vitamine & Zo

Locatie

Moordrecht

Installateur

SOL4

Functionaliteit

Radio, Omroep

Radio systeem logistiek Vitamine & Zo

Projectomschrijving

Vitamine & Zo bezorgt fruitboxen op het werk en stimuleert mensen om bewuster te leven en te eten. Hun concept is volledig gericht om het gedrag van mensen structureel te veranderen naar een gezond eetpatroon. Het logistiek centrum van Vitamine & Zo is gevestigd in Moordrecht. Installatiepartner SOL4 mocht hier een nieuw radio systeem aanleggen, die de medewerkers van Vitamine & Zo voorziet van nog meer extra arbeidsvitaminen. Het resultaat is een geweldige leuke sfeer op de werkvloer!

De voordelen van een centraal radio systeem

Voorheen stonden er nog enkele draagbare radio’s in het logistiek centrum van Vitamine & Zo. Er zijn echter talloze voordelen om te kiezen voor een centraal radio systeem. Zo kan het volume van het hele logistieke centrum ineens omhoog of omlaag gezet worden. Het kiezen van de radiozender kan via een app. Door een tactische plaatsing van de luidsprekers wordt de radio in elke hoek van de bedrijfshal goed gehoord. En aan het eind van het jaar scheelt het heel veel keuringskosten van de losse radio’s (NEN3140).

Internet radio systeem

Installatiepartner SOL4 heeft Vitamine & Zo het advies gegeven om te gaan luisteren naar een internet radio systeem. Internetradio heeft als groot voordeel dat er naar duizenden zenders geluisterd kan worden. Bovendien is de ontvangst bij een goede internetverbinding geweldig en heeft men dus geen last meer van storingen. Het bandbreedteverbruik is minimaal. De bediening van de radio kan via de app op een telefoon. Hiermee kunnen alle zenders worden geselecteerd en kan bovendien het volume worden bediend.

Uitstekende geluidskwaliteit

In het logistieke centrum zijn MASK6CT luidsprekers geplaatst van Apart Audio. Dit zijn luidsprekers die een uitstekende geluidskwaliteit combineren met een fantastische spraakverstaanbaarheid. Deze verstaanbaarheid is ontzettend belangrijk bij het luisteren van het nieuws of gesprekken op de radio. Maar ook voor het verstaan van de muziek. Deze luidsprekers leggen de nadruk op de vocalen en de melodielijnen. Hierdoor is het altijd heel duidelijk welke muziek te horen is en is het gerommel definitief verleden tijd.

Radio systeem met omroep

Het centrale radio systeem heeft geïntegreerde omroepmogelijkheden. Bij Vitamine & Zo wordt dit niet vaak gebruikt, maar is in enkele gevallen heel handig om alle medewerkers tegelijkertijd te kunnen bereiken. Denk hierbij in het geval van nood, maar ook bij algemene mededelingen. Zo kan makkelijk gemeld worden dat een nieuwe vrachtwagen zich heeft gemeld om te laden of te lossen. Bij mededelingen wordt de radio automatisch weggedrukt en is het stemgeluid luid en duidelijk te horen.

Ook centraal naar de radio luisteren?

Apart Audio Nederland is samen met zijn installatiepartners gespecialiseerd in de aanleg van deze centrale radio systemen. Als u wilt dat wij ook zo’n installatie bij u in bedrijfshal plaatsen vraag dan vandaag nog een offerte aan. Wie weet luistert u volgende week al centraal naar de radio!

Recent geïnstalleerd

Gratis advies aanvragen

of bel ons direct op 085 - 2500917

Twijfels?

Download het gratis white paper met de 12 voordelen van een centrale geluidsinstallatie.